Нашият автосервиз е специализиран в поддръжката, ремонта, подмяната и изработката на:

 

за всички модели джипове, леко и тежкотоварни автомобили, в удобно за Вас време и на атрактивни цени. Нашето предимство е изключителното съчетание на бързина и качество на обслужването. Предлагаме индивидуален подход към всеки отделен клиент, съобразяваме се с поетите пред Вашите клиенти логистични ангажименти. Разчитайки на техническите услуги на нашия сервиз, Вие можете спокойно да посветите цялото си време на развите на бизнеса, в който сте се специализирали.

Наш специалист може да Ви посети на място за оглед на Вашия автомобил.

 

  Ресори


Всички видове ресори от АМ СервизАМ сервиз предлага над 1400 вида оригинални ресори на склад. Освен тях сервизът предлага изработка на ресори за всички видове леко и тежкотоварни автомобили, автобуси, бусове и джипове по мостра или чертеж на клиента. Всички ресори могат да бъдат закупени и монтирани в нашия сервиз, или да бъдат поръчани по имейл или телефон , и да бъдат изпратени и доставени във Вашия автопарк. Възможност за посещение на наш техник във Вашия автопарк за извършване на подмяна, монтаж или взимане на мостра за изработка на поръчан от Вас ресор.

 

 Скоби


Всички видове скоби от АМ СервизПредлагаме на склад всички видове оригинални скоби за леко и тежкотоварни автомобили, автобуси, бусове и джипове. Те могат да бъдат намерени, закупени и монтирани в нашия сервиз или да ги поръчате по имейл или телефон , и да бъдат изпратени до Ваш адрес в уговорен с Вас срок. Предлагаме изработка на нестандартни видове скоби по Ваш стар модел или мостра.

 

 Втулки


Всички видове втулки от АМ СервизАМ сервиз има на склад всички видове втулки – бронзови, гумени, пластмасови и метални. Покупката можете да направите на място в нашия сервиз, или да поръчате по имейл или телефон и доставката им до посочен от Вас адрес.

 

 

 Болтове


Всички видове болтове от АМ СервизПредлагаме всички видове централни болтове и болтове за ресори за леко и тежкотоварни автомобили, автобуси, бусове и джипове. Наличност на всички видове резмери. Неоспоримо качество и цени без конкуренция на пазара.

 

 

 Тампони


Тампони от АМ СервизАМ сервиз разполага на склад с тампони – гумени, пластмасови и метални, всички размери и модели. Могат да бъдат закупени на място в сервиза или да бъдат поръчани по имейл или телефон за доставка до Вашия адрес.