РЕСОРИ за <span class="blue-text">ДЖИПОВЕ и БУСОВЕ</span>

  • Заден главен ресор за джип „Мицубиши“ L 200; размери   70*7-580-690
  • Заден главен ресор за бус ИВЕКО ТУРБО ДЕЛИ; размери 60*9-700-710
  • Преден лист за бус Мерцедес Спринтер, еднолистов; размери 100*15*1360

Назад