Индивидуални клиентиски решения

Нашите техници предлагат изготвяне и изпълнение на цялостен Ваш прокет за ремонт или повишаване товароносимостта на Вашия камион, джип или бус.

Когато сте изцялофокусирани върху изпълнение на поетите си ангажименти и развиване на Вашия бизнес нерядко може да се случи авария по време на път, счупване на част точно преди планирано дълго пътуване, необходимост от ремонт в момент, в който няма предвидени оборотни средства за посрещане на такъв вид разход. В такива моменти ние можем да Ви предложим проектни решения за справяне със подобна ситуация бързо или поетапно, временни или трайни поправки и ремонти,изцяло съобразени в Вашите потребности, възможности и съобразени с поетите от Вас ангажименти пред Вашите клиенти.

Поддръжка


Поддръжка от Автосервиза на АМ Сервиз

Техниците на АМ Сервиз работят без почивен ден и предлагат високо квалифицирана диагностика на ходовата част на Вашия леко или тежкотоварен автомобил, джип или бус. Поддръжка и оценка на изправността на всички видове ресори. Възможност за абонаментно обслужване в нашия сервиз или Вашия автопарк, през определени от Вас периоди от време, съобразени с натовареността на Вашия бизнес. Поддръжка и увеличаване на товароносимостта на Вашите леко и тежкотоварни автомобили.

Ремонт


Ремонт  от Автосервиза на АМ Сервиз

Нашият сервиз предлага ремонт, демонтаж и монтаж на всички видове ресори, втулки, тампони, скоби и централни болтове. Нашият екип предлага заваръчни дейности по ходовата част на всички видове леко и тежкотоварни автомобили, автобуси и джипове. Предлагаме изготвяне на индивидуална оферта за всеки клиент след щателна диагностика на състоянието на ходовата част на Вашия автомобил. Можем да изготвим план за подмяната на износени части по ходовата част на Вашия автомобил. Имаме възможност за реакция през всички почивни и празнични дни след предварителна уговорка по телефон или е-мейл.

Подмяна


Подмяна  от Автосервиза на АМ Сервиз

АМ Сервиз е специализиран в подмяната на всички видове износени и счупени ресорни листове, шпренгване и подсилване на всички видове ресори.

 

 

Изработка


Изработка от Автосервиза на АМ Сервиз

АМ сервиз разполага с необходимото техническо оборудване, техници с дългогодишен опит и материали, необходими за изработването на ресори за всички видове леко и тежкотоварни автомобили, джипове, автобуси и бусове. Предлагаме изработка на ресори, по Ваш стар модел или мостра, в случаите, когато не успявате да намерите оригиналния еквивалент на пазара, или цената на оригинала не Ви устройва.